Συσκευές & Αξεσουάρ
Feigen-Focaccia mit Gorgonzola
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 Stücke
Υλικά
-
Hefe (20 g), zerbröselt½ Würfel
-
Wasser300 g
-
Honig flüssig15 g
-
Weizenmehl Type 550550 g
-
Salz1 TL
-
Olivenöl70 g
-
Feigen reif, halbiert oder geviertelt3 - 4
-
Gorgonzola in kleinen Stücken (5 mm)70 g
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Fleur de Sel zum Bestreuen
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1290 kJ /
308 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Let's Go Veggie!
58 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiroler Schinkenbrot
16ωρ. 15 λεπτ.
Toastbrot (glutenfrei)
14ωρ.
Challah
1ωρ. 30 λεπτ.
Astra-Schrippen
2ωρ. 50 λεπτ.
Handbrot mit Schinken und Käse
12ωρ. 30 λεπτ.
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5ωρ. 20 λεπτ.
Waldstauden-Roggenbrot
23ωρ. 30 λεπτ.
BBQ-Zupfbrot
50 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Vollkorn-Brötchen
2ωρ.
Vollwert-Focaccia mit Kräuter-Knoblauch-Öl
50 λεπτ.
Erdbeertraum
5 λεπτ.