
Συσκευές & Αξεσουάρ
Brioche
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
16 Scheiben
Υλικά
-
Milch20 g
-
frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt20 g
-
Weissmehl etwas mehr zum Bestäuben350 g
-
Eier4
-
Zucker60 - 100 g
-
Salz1 TL
-
Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten170 g
-
Eigelb verquirlt, zum Bestreichen1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
200 kcal /
836 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWeizen-Dinkel-Brot
12ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1ωρ. 30 λεπτ.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
Καμία βαθμολογία
Gedämpfte Pesto-Rollen
1ωρ. 15 λεπτ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.