Rosenkohl-Risotto mit Speck

Rosenkohl-Risotto mit Speck

4.6 138 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Gruyère in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Rosenkohl davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
    500 g
  • Zwiebeln halbiert
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    2 EL
  • Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
    300 g
  • Wasser
    700 g
  • Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Tranchen Bratspeck
    8
  • Butter
    20 g
  • Zitronensaft
    ½ EL
  • Pfeffer nach Bedarf

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Πρωτεΐνη 16.1 g
Θερμίδες 2661 kJ / 636 kcal
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 65 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων