
Συσκευές & Αξεσουάρ
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Rote Bete, gegart in Stücken150 g
-
Radieschen80 g
-
Puylinsen, getrocknet unter kaltem Wasser abgespült und abgetropft100 g
-
Wasser770 g
-
Salz2 TL
-
Trauben, kernlos hell oder dunkel100 g
-
Feldsalat50 g
-
Camembert light (13% Fett)120 g
-
Rotweinessig20 g
-
Wild-Preiselbeeren aus dem Glas30 g
-
Olivenöl10 g
-
Pfeffer½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
1776 kJ /
424 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
12.7 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fit mit Intervallfasten
40 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGriechischer Bauernsalat
20 λεπτ.
Nudelsalat mediterran
1ωρ. 40 λεπτ.
Feta-Wassermelonen-Salat
20 λεπτ.
Nudelsalat mit Lyoner und Gurken
35 λεπτ.
Nudelsalat
50 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Feldsalat mit Möhrendressing
10 λεπτ.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 λεπτ.
Fattousch
25 λεπτ.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Erbsen-Nudel-Salat
2ωρ. 15 λεπτ.
Frühstücks-Omelette
35 λεπτ.