Gebackene Erdäpfelnudeln

Gebackene Erdäpfelnudeln

4.1 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • gekochte Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (am Vortag in Schale gekocht)
    650 g
  • Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
    220 g
  • Salz
    1 ¼ - 1 ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Eier (Größe M)
    2
  • Butter zum Einfetten
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    60 g
  • frische Kräuter nach Geschmack
    3 EL
  • Sauerrahm
    250 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 524 kcal / 2191 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 66 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων