Guajolota de mole (torta de tamal)

Guajolota de mole (torta de tamal)

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 porciones

Υλικά

Base de masa para el tamal
  • de manteca de cerdo
    80 g
  • de sal fina
    1 cdita
  • de harina de maíz nixtamalizado para tamal (p. ej. Maseca®)
    400 g
  • de polvo para hornear
    1 ½ cdita
  • de agua
    550 g
Mole con pollo
  • de mole negro en pasta
    150 g
    100 g de mole negro, en polvo
  • de pechuga de pollo sin piel, sin huesos y en cubos medianos
    300 g
  • agua
    1600 g
  • hojas de maíz, secas hidratadas por 1 hora
    20
  • bolillos
    10

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 515 kcal / 2163 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 77 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 987 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων