
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
5 portions
Υλικά
Soy-Free Tofu
-
dried chickpeas11 oz
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
water26 ½ oz
-
vegetable oil3 oz
Sriracha Dipping Sauce
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled1 oz
-
sriracha sauce4 oz
-
lime juice4 oz
-
water2 oz
-
maple syrup1 ½ oz
-
lettuce10 oz
-
bean sprouts10 oz
-
carrots julienned12 oz
-
mixed bell peppers, red and yellow julienned12 oz
-
purple cabbage julienned8 oz
-
sugar snap peas4 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
558 kcal /
2335 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
71 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
1077 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meal Prep
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30min
Southwest Quinoa
40min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55min
Illinois Pierogi
2h 30min
Lemon Pasta
35min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Pizza Waffles
1h 15min
Tex-Mex Bowl
50min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Tomato and Feta Pasta
50min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min