Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce

Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
5 portions

Υλικά

Soy-Free Tofu
  • dried chickpeas
    11 oz
  • salt
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • water
    26 ½ oz
  • vegetable oil
    3 oz
Sriracha Dipping Sauce
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger peeled
    1 oz
  • sriracha sauce
    4 oz
  • lime juice
    4 oz
  • water
    2 oz
  • maple syrup
    1 ½ oz
  • lettuce
    10 oz
  • bean sprouts
    10 oz
  • carrots julienned
    12 oz
  • mixed bell peppers, red and yellow julienned
    12 oz
  • purple cabbage julienned
    8 oz
  • sugar snap peas
    4 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 558 kcal / 2335 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 71 g
Φυτικές ίνες 14 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1077 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων