
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
246 kcal /
1029 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
773 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCaponata
50 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Pizza Waffles
1 godz. 15 min
Lemon Pasta
35 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 godz. 5 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Brak ocen
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Brak ocen
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min