Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
773 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1029 kJ /
246 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνParmesan Risotto (TM6/7)
30 λεπτ.
Eggplant Stacks
1ωρ. 35 λεπτ.
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 λεπτ.
Cauliflower Steaks
45 λεπτ.
Dosa (Indian Rice and Lentil Crepes)
16ωρ.
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 λεπτ.
Thai Green Curry and Lemongrass Rice
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Potato Pancakes
45 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Mushroom Ragu with Zoodles
40 λεπτ.
Tofu Ramen Bowl
55 λεπτ.