Ruchbrot im Brattopf

Ruchbrot im Brattopf

4.6 149 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
1 Stück

Υλικά

Teig
  • Wasser
    370 g
  • Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
    ½ Würfel
  • Butter in Stücken (2 cm)
    50 g
  • Ruchmehl
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zucker
    2 TL
Formen
  • Ruchmehl
    40 g
Backen
  • Ruchmehl
    1 EL

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 100 g

Πρωτεΐνη 9.9 g
Θερμίδες 1165 kJ / 276 kcal
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 45 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων