
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ruchbrot im Brattopf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
1 Stück
Υλικά
Teig
-
Wasser370 g
-
Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
-
Ruchmehl500 g
-
Salz1 ½ TL
-
Zucker2 TL
Formen
-
Ruchmehl40 g
Backen
-
Ruchmehl1 EL
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
276 kcal /
1165 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Betty Bossi mix - Frühling 2020
39 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBerner Zopf
1ωρ. 45 λεπτ.
Hefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
6-Strang-Butterzopf
2ωρ. 35 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Waadtländer Kreuzbrot
13ωρ. 30 λεπτ.
Brötchen
1ωρ. 40 λεπτ.
Koriander-Naan
1ωρ. 15 λεπτ.
St. Galler Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Glutenfreies Knusperbrot
3ωρ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia mit Tomaten
40 λεπτ.