Pane per toast

Pane per toast

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
16 fette

Υλικά

Poolish (lievitino)
  • di acqua
    150 g
  • di lievito di birra fresco della grandezza di un pisello (1 g)
    1 pezzetto
  • di farina per pane
    150 g
Impasto principale
  • di acqua fredda + q.b. per la lavorazione
    140 g
  • di farina per pane + q.b. per la lavorazione
    275 g
  • olio vegetale per ungere
  • di lievito di birra fresco
    10 g
  • di burro, non salato freddo, a pezzi
    40 g
  • di zucchero greggio (o di canna)
    30 g
  • di sale (10-12 g)
    2 cucchiaini
  • farina per pane per la lavorazione

Διατροφή ανά 16 fette

Θερμίδες 1882 kcal / 7880 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 326 g
Φυτικές ίνες 15.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων