Pane per toast

Pane per toast

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
16 fette

Υλικά

Poolish (lievitino)
  • 150 g di acqua
  • 1 pezzetto di lievito di birra fresco della grandezza di un pisello (1 g)
  • 150 g di farina per pane
Impasto principale
  • 140 g di acqua fredda + q.b. per la lavorazione
  • 275 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
  • olio vegetale per ungere
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 40 g di burro, non salato freddo, a pezzi
  • 30 g di zucchero greggio (o di canna)
  • 2 cucchiaini di sale (10-12 g)
  • farina per pane per la lavorazione

Διατροφή ανά 16 fette

Θερμίδες 1882 kcal / 7880 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 326 g
Φυτικές ίνες 15.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων