Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Creamy Avocado
-
avocado flesh only, peel and pit removed (see Tip)8 oz
-
salt¼ tsp
-
lime freshly squeezed (juice only)1
Salmon
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)60 oz
-
lemon juice1 oz
-
fresh salmon fillets (4 x 5 oz, 1 in. thick)20 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
extra virgin olive oil divided4 tsp
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
vegetable oil to sear
-
lime sliced, to garnish1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
541.3 mg
Πρωτεΐνη
30.2 g
Θερμίδες
1808.5 kJ /
432.2 kcal
Λιπαρά
31.8 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Υδατάνθρακες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min