Tagliatelle con boletus

Tagliatelle con boletus

4.1 104 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • de perejil fresco (solo las hojas)
    20 g
  • diente de ajo
    1
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de boletus frescos cortados en láminas
    100 g
    30 g de boletus deshidratados, cortados en láminas
  • de sal
    1 ¼ cucharadita
  • de champiñones frescos en láminas
    100 g
  • de agua
    1200 g
  • de tagliatelle al huevo (pasta seca)
    300 g
  • de pimienta negra recién molida (al gusto)
    1 - 2 pellizcos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 396.2 kcal / 1659.4 kJ
Πρωτεΐνη 11.4 g
Λιπαρά 13.4 g
Υδατάνθρακες 53.7 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων