
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Scallops
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel12
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
orange, preferably organic thinly sliced4 slices
-
fresh oregano4 sprigs
-
pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)6 oz
Saffron Sauce
-
yellow onions in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
saffron threads2 pinches
-
salt to taste⅛ tsp
Searing and Serving
-
unsalted butter½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
273 kcal /
1142 kJ
Πρωτεΐνη
16 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
788 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Garlic Shrimp
35 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1ωρ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 λεπτ.
Tuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.