Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
Scallops
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
sea scallops, large or jumbo muscle removed, cleaned and patted dry with paper towel12
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
orange, preferably organic thinly sliced4 slices
-
fresh oregano4 sprigs
-
pencil-thin asparagus trimmed to fit vacuum sealer bag (approx. 5 in.)6 oz
Saffron Sauce
-
yellow onions in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
saffron threads2 pinches
-
salt to taste⅛ tsp
Searing and Serving
-
unsalted butter½ oz
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
788 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
1142 kJ /
273 kcal
Λιπαρά
20 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous-Vide
8 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGinger Garlic Steamed Whole Fish
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Shrimp & Crab Linguine
Καμία βαθμολογία
Shrimp Scampi
40 λεπτ.
Tomato Basil Pasta
Καμία βαθμολογία
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Καμία βαθμολογία
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40 λεπτ.