Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
668 mg
Πρωτεΐνη
54 g
Θερμίδες
2377 kJ /
568 kcal
Λιπαρά
36 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Pollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Spicy Beef with Red Peppers
30 λεπτ.
Ground Beef Taco Filling
25 λεπτ.
Golden Spiced Turkey Kefta
30 λεπτ.
Keto White Chicken Chili
50 λεπτ.
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1ωρ. 10 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1ωρ. 20 λεπτ.
Bibimbap
55 λεπτ.
Cali Burger with Avocado Ranch
50 λεπτ.