
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
568 kcal /
2377 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
668 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Butter Chicken
4ωρ. 5 λεπτ.
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5ωρ. 5 λεπτ.
Chicken Avocado Gorditas
1ωρ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Teriyaki Chicken and Rice
40 λεπτ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.
Chinese Pork with Vegetables
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef Tostadas
1ωρ. 10 λεπτ.
Vietnamese Chicken Pho
1ωρ. 10 λεπτ.
Honey Garlic Glazed Drumettes
2ωρ. 45 λεπτ.
Marry Me Chicken
40 λεπτ.