Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
668 mg
Πρωτεΐνη
54 g
Θερμίδες
2377 kJ /
568 kcal
Λιπαρά
36 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1ωρ. 30 λεπτ.
Beef Stroganoff
40 λεπτ.
Shepherd's Pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2ωρ. 40 λεπτ.
Pork and Mushroom Wraps
30 λεπτ.
Fajitas
35 λεπτ.
Swedish Meatballs with Gravy
30 λεπτ.
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 λεπτ.
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45 λεπτ.
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 λεπτ.
Soy Poached Chicken
50 λεπτ.