
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
568 kcal /
2377 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
668 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Marsala
40 λεπτ.
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1ωρ. 10 λεπτ.
Cashew Chicken Stir Fry
30 λεπτ.
Chicken Coq au Vin (Betty)
2ωρ. 15 λεπτ.
BBQ Pulled Chicken
40 λεπτ.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 λεπτ.
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1ωρ. 45 λεπτ.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 λεπτ.
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 λεπτ.
Turkey Chili
45 λεπτ.
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 λεπτ.
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.