
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
beef tenderloin (4-5 lb)65 - 80 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
vegetable oil2 tbsp
-
Dijon mustard6 tbsp
-
Parmesan cheese4 oz
-
white wine3 ½ oz
-
thyme, fresh5 sprigs
-
heavy whipping cream10 oz
-
unsalted butter2 oz
-
horseradish sauce, jarred2 oz
-
fresh rosemary to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
568 kcal /
2377 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
36 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
668 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 λεπτ.
Cochinita Pibil
4ωρ.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 λεπτ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1ωρ.
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 λεπτ.
Chicken Cacciatore with Orzo
1ωρ. 5 λεπτ.
Pozole Rojo
2ωρ. 5 λεπτ.
Jersey Beef
30 λεπτ.