Sauce champignons à la crème et au vin blanc

Sauce champignons à la crème et au vin blanc

4.7 522 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 bocal

Υλικά

  • 12 g de cèpes séchés
  • 30 g d'eau
  • 100 g de champignons portobello frais coupés grossièrement en morceaux
  • 60 g d'échalotes coupées en deux
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 120 g de vin blanc sec
  • 200 g de bouillon de poule
  • 125 g de crème, env. 18% m.g.
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 25 g de farine de blé

Διατροφή ανά 1 bocal

Θερμίδες 789 kcal / 3309 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 62 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 49 g
Νάτριο 1636 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων