Velouté de potiron et crevette

Velouté de potiron et crevette

4.7 190 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • d'oignon
    30 g
  • de beurre
    30 g
  • de chair de potiron coupée en morceaux
    400 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    100 g
  • d'eau
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • crevettes crues de taille moyenne, décortiquées (gambas)
    6
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    150 g
  • de caviar (προαιρετικό πεδίο)
    3 c. à café
  • de coriandre fraîche équeutés et ciselés
    3 brins
  • de ciboulette fraîche ciselée
    2 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 179 kcal / 744 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων