
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2-3 cm)850 g
-
fresh coriander 5 g stalks, cut in pieces, and 10 g leaves, roughly chopped, plus extra for garnishing15 g
-
cumin seeds1 tsp
-
chilli flakes¼ tsp
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
basmati rice (see tip)250 g
-
water for cooking rice
-
onions quartered120 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
garam masala1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
chilli powder mild1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
curry powder medium1 tsp
-
tinned coconut milk400 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
ready-to-eat Puy lentils (1 pouch)250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
508 kcal /
2131 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
64 g
Κορεσμένα λιπαρά
12 g
Νάτριο
626 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Caprese Omelette
30 min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min