
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
aubergines (approx. 2), diced (2 cm)500 g
-
olive oil50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch1 ¼ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic clove1
-
cashew nuts50 g
-
almond milk (see tip)175 g
-
lemon juice1 tsp
-
onions quartered125 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
harissa paste1 ½ Tbsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)150 g
-
fresh baby spinach125 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
370 kcal /
1540 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
29 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Νάτριο
916 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChurros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1ωρ.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2ωρ.
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Καμία βαθμολογία