Συσκευές & Αξεσουάρ
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
aubergines (approx. 2), diced (2 cm)500 g
-
olive oil50 g
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch1 ¼ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
garlic clove1
-
cashew nuts50 g
-
almond milk (see tip)175 g
-
lemon juice1 tsp
-
onions quartered125 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
harissa paste1 ½ Tbsp
-
tinned chopped tomatoes800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)200 g
-
courgettes cut in pieces (2 cm)150 g
-
fresh baby spinach125 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
916 mg
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1540 kJ /
370 kcal
Λιπαρά
21 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.5 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGreen Goddess Quinoa Salad
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1 h
Mushroom Wellington
2 h 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 h 25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 h 45 min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 h
Pancakes with Two Fillings
40 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
No ratings
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 h 45 min
Caprese Omelette
30 min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 h