
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for cooking noodles
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
shallots halved50 g
-
coconut oil60 g
-
red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)1
-
red onions sliced (1 cm)140 g
-
carrots peeled into ribbons100 g
-
sugar snap peas150 g
-
dried buckwheat soba noodles200 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
peanut butter (see tips)50 g
-
tamari45 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
rice vinegar40 g
-
maple syrup10 g
-
lime juice15 g
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu280 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped, plus extra for garnishing10 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
609 kcal /
2548 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
54 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
1129 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Pancakes with Two Fillings
40 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 Std. 45 Min
Caprese Omelette
30 Min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.