
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water for cooking noodles
-
garlic cloves2
-
dried chilli flakes1 tsp
-
shallots halved50 g
-
coconut oil60 g
-
red pepper (approx. 150 g), sliced (1 cm)1
-
red onions sliced (1 cm)140 g
-
carrots peeled into ribbons100 g
-
sugar snap peas150 g
-
dried buckwheat soba noodles200 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
peanut butter (see tips)50 g
-
tamari45 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
rice vinegar40 g
-
maple syrup10 g
-
lime juice15 g
-
sesame oil1 tsp
-
firm tofu280 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped, plus extra for garnishing10 g
-
fresh basil leaves only, roughly torn, plus extra for garnishing2 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
609 kcal /
2548 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
54 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
1129 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChurros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Caprese Omelette
30 λεπτ.
Tomato and Bacon Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Maple-glazed Carrots
45 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1ωρ.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2ωρ.
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Καμία βαθμολογία