
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333 kcal /
1391 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
33 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
578 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50 Min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 Std. 45 Min
Caprese Omelette
30 Min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Maple-glazed Carrots
45 Min
Mushroom Wellington
2 Std. 20 Min