
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333 kcal /
1391 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
33 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
578 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 λεπτ.
Buckwheat and Asparagus Risotto
2ωρ.
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 λεπτ.
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Green Goddess Quinoa Salad
40 λεπτ.
Korean Ramen with Tofu
50 λεπτ.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Lentil and Pancetta Stew
1ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.