Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Salad
-
blanched hazelnuts50 g
-
butternut squash peeled, diced (1-2 cm)500 g
-
onions cut in wedges120 g
-
courgettes sliced in rounds (1 cm)200 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
amaranth grains200 g
-
water600 g
-
fine green beans200 g
Dressing
-
garlic clove1
-
fresh chives cut in pieces (3 cm)10 g
-
fresh parsley leaves20 g
-
olive oil30 g
-
orange juice freshly squeezed50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pomegranate seeds100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
578 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1391 kJ /
333 kcal
Λιπαρά
17 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Υδατάνθρακες
33 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Masala Dosa
11ωρ. 30 λεπτ.
Mushroom Wellington
2ωρ. 20 λεπτ.
Big Mac Style Wraps
40 λεπτ.
Lafun (Amala)
10 λεπτ.
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Vegetable Consommé with Gnocchi
Καμία βαθμολογία
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Καμία βαθμολογία
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1ωρ.
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 λεπτ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Shiitake Teriyaki Dippers
45 λεπτ.