Συσκευές & Αξεσουάρ
Kimchi Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 jars
Υλικά
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 jar
Νάτριο
1904 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
787 kJ /
188 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Asian Flavour Mixes
12 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy Broccoli Sauce
35 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Garlic and Herb Butter
1ωρ. 10 λεπτ.
Fermented beetroot dip
25ωρ.
Peanut Butter
5 λεπτ.
Fresh tomato chutney
10 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Layered Mexican Dip
25 λεπτ.
Red onion relish
50 λεπτ.
Mushroom pâté
1ωρ. 15 λεπτ.
Mango Chutney
1ωρ. 20 λεπτ.
Teriyaki Marinade
15 λεπτ.