
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Saffron Aioli
-
vegetable oil15 oz
-
garlic clove1
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
large eggs pasteurized2
Hurricane Po'Boy
-
unsalted butter diced4 oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tbsp
-
jumbo shrimp, raw peeled and deveined24
-
baguettes2
-
tomatoes thinly sliced rounds2
-
iceberg lettuce head thinly sliced½
-
hot and spicy pickles thinly sliced rounds3
-
potato chips to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1109 kcal /
4640 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
91 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
22 g
Νάτριο
1660 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Pasta
45 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Boston Clam Chowder
55 λεπτ.
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 λεπτ.
Garlic Shrimp
35 λεπτ.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1ωρ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 λεπτ.
Tuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.