
Συσκευές & Αξεσουάρ
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 portions
Υλικά
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
407 kcal /
1703 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
1936 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Tomato Sauce
40 λεπτ.
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Avocado Tuna Boats
30 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 λεπτ.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 λεπτ.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Salmon with Vegetable Sauce
25 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.