
Συσκευές & Αξεσουάρ
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 portions
Υλικά
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
407 kcal /
1703 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
1936 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFish Carnitas
20 λεπτ.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1ωρ. 50 λεπτ.
Steamed Cod Over Greens
40 λεπτ.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1ωρ.
Avocado Tuna Boats
30 λεπτ.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 λεπτ.
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 λεπτ.
Irish Seafood Chowder
55 λεπτ.
New England Clam Boil
55 λεπτ.
Coconut Sautéed Shrimp
35 λεπτ.
Tuna with Penne Pasta
30 λεπτ.
New England Clam Chowder
45 λεπτ.