Συσκευές & Αξεσουάρ
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 portions
Υλικά
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1936 mg
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1703 kJ /
407 kcal
Λιπαρά
16 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30 λεπτ.
Cajun Gumbo
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Cod Over Greens
40 λεπτ.
Coconut Sautéed Shrimp
35 λεπτ.
Shrimp and Grits
1ωρ. 50 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Shrimp & Crab Linguine
Καμία βαθμολογία
Shrimp Scampi
40 λεπτ.
Tomato Basil Pasta
45 λεπτ.