
Συσκευές & Αξεσουάρ
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 portions
Υλικά
-
fresh lobster tails16 - 18 oz
-
chicken broth32 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)2 stalks
-
saffron threads2 pinches
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
squid ink pasta, pappardelle6 oz
-
unsalted butter1 ½ oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tsp
-
fresh chopped parsley to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
407 kcal /
1703 kJ
Πρωτεΐνη
29 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
7 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
1936 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ritz-Carlton, New Orleans
10 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Pasta
45 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Boston Clam Chowder
55 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Garlic Shrimp
35 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Tuna with Penne Pasta
30 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min