
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ. 15 λεπτ.
18 slices
Υλικά
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
525.6 kcal /
2207.5 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
33.2 g
Υδατάνθρακες
51.5 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.6 g
Νάτριο
273.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 Std. 20 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 Std. 20 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.