Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ. 15 λεπτ.
18 slices
Υλικά
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
273.2 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
2207.5 kJ /
525.6 kcal
Λιπαρά
33.2 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
51.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJam and coconut tarts
1ωρ. 10 λεπτ.
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2ωρ.
Gluten free shortbread
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini French apple cakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1ωρ. 15 λεπτ.
Almond addiction
1ωρ.
Gluten free gingerbread cookies
2ωρ. 35 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Baked cherry crumble cheesecake
1ωρ. 25 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Keto sweet pastry
1ωρ.