Crêpes à la ricotta et aux épinards

Crêpes à la ricotta et aux épinards

4.5 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La pâte à crêpe
  • 40 g de beurre
  • 250 g de lait
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs
  • 2 pincées de sel
La farce
  • 1000 g d'eau
  • 300 g d'épinards frais équeutés et coupés en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 120 g de mascarpone
  • 80 g de parmesan râpé
  • 2 c. à soupe de chapelure
  • 1 pincée de sel
  • 250 g de ricotta
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 2 pincées de noix de muscade en poudre

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 485 kcal / 2032 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 28 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων