
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Red velvet cakes
-
buttermilk120 g
-
egg1
-
natural red food colouring (see Tips)½ tsp
-
plain flour150 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
salted butter softened65 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Vanilla cream cheese icing
-
salted butter cut into pieces150 g
-
cream cheese room temperature, cut into pieces150 g
-
icing sugar50 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
vanilla bean paste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
276.9 kcal /
1162.9 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
26.7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Νάτριο
275.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten free ANZAC biscuits
45 λεπτ.
The ultimate low carb celebration cake
1ωρ. 20 λεπτ.
"This ain't no picnic" muffin
35 λεπτ.
Mini Gugelhupf bundts
2ωρ.
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
Croissants
16ωρ.
Hazelnut banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Lime sour cream bundt cake
50 λεπτ.
Almond pastry
25 λεπτ.
Butterfly cakes
1ωρ.
Walnut and coffee cream muffin
55 λεπτ.