
Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional Gugelhupf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
unsalted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
blanched almonds120 g
-
orange peel no white pith (4 cm strip)1 piece
-
sultanas100 g
-
raisins50 g
-
rum50 g
-
white sugar120 g
-
fresh yeast crumbled (see Tips)20 g
-
milk200 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
salt1 pinch
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
335.4 kcal /
1403.5 kJ
Πρωτεΐνη
7.1 g
Λιπαρά
15.7 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Νάτριο
31.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.