
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan bundt
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
430.2 kcal /
1806.7 kJ
Πρωτεΐνη
9.2 g
Λιπαρά
26.3 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
176.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Nice bundt
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 phút
Pistachio and lemon curd cake
1h 15 phút
Soft cinnamon doughnuts
50 phút
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5 phút
ANZAC slice
1h 40 phút
Orange sponge cake
1h
Salted caramel and chocolate cake
1h 45 phút
Chocolate pecan pie
1h 55 phút
Chocolate volcanos
55 phút
Cheesecake with meringue topping
3h 30 phút
Decadent dark chocolate brownies
2h 15 phút
Gin and tonic drizzle cake
1h