Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto

Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto

4.3 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    1700 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Olivenöl
    25 g
Salbeipesto und Vorbereitung Schwammerl
  • Pinienkerne (siehe Tipp)
    50 g
  • frische Schwammerl (z. B. Steinpilze oder Kräuterseitlinge)
    500 g
  • Hartkäse z.B. Parmesan oder Montello, in Stücken
    80 g
  • Olivenöl
    90 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    2
  • frische Salbeiblätter
    60 g
  • frische Minzeblättchen
    25 g
  • frische Petersilienblätter
    35 g
  • Salz
    1 TL
Tagliatelle mit Schwammerlragout
  • Tagliatelle
    350 g
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Olivenöl
    20 g
  • Weißwein
    100 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr für die Dekoration
    ½ TL
  • frische Kräuter gehackt, zur Dekoration
  • Hartkäse in Splittern, zur Dekoration

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 893 kcal / 3730 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 50 g
Υδατάνθρακες 76 g
Φυτικές ίνες 9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 962 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων