
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
grüne Paprika geviertelt700 g
-
Knoblauchzehe1
-
natives Olivenöl150 g
-
stückige Tomaten à 800 g (oder 2 Dosen à 400 g)1 Dose
-
getrocknete Pflaumen, entsteint2
-
Salz1 gestr. EL
Διατροφή ανά 1 Portionen
Θερμίδες
301 kcal /
1259 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
11 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Wertvoll geniessen
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Wertvoll geniessen
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBunte Focaccia (glutenfrei)
1 Std. 50 Min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Vegetarischer Parmentier mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1 Std. 40 Min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 Std.
Halloumi-Wraps
40 Min
Gemüse-Schmarren
30 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Blumenkohl-Curry
30 Min
Falafelbällchen mit Tomaten-Kokos-Sauce
9 Std.
Vegetarische „Bacon“ Bombs
24 Std.
Poğaça - türkische Teigtaschen
2 Std. 40 Min
Pressknödel mit Schwammerl und Salsa-Verde-Dip
2 Std. 35 Min