Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

3.2 49 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de queso parmesano en trozos
    100 g
  • de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
    4 - 5 ramitas
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • de cayena molida
    2 - 3 pellizcos
  • de aceite de oliva
    80 g
  • de pan rallado
    150 g
  • filetes de anchoa en aceite (escurridos)
    5 - 6
  • de agua
    1200 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de espaguetis
    350 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 742 kcal / 3106 kJ
Πρωτεΐνη 23.3 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 89.8 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 895.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων