
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta caprese with raspberry jelly
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 slices
Υλικά
Cake
-
butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces250 g
-
blanched almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs room temperature6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Whipped chocolate ganache
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
Raspberry jelly
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
caster sugar20 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
raspberries plus extra to decorate (see Tips)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
550.8 kcal /
2313.5 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
45.1 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
173.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 λεπτ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Soft cinnamon doughnuts
50 λεπτ.
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4ωρ. 5 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Orange sponge cake
1ωρ.
Salted caramel and chocolate cake
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate pecan pie
1ωρ. 55 λεπτ.
Chocolate volcanos
55 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.
Decadent dark chocolate brownies
2ωρ. 15 λεπτ.
Gin and tonic drizzle cake
1ωρ.