
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta caprese with raspberry jelly
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 slices
Υλικά
Cake
-
butter softened and cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces250 g
-
blanched almonds250 g
-
raw sugar250 g
-
eggs room temperature6
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
Amaretto® liqueur (optional)50 g
Whipped chocolate ganache
-
dark chocolate (50% cacao), broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream80 g
Raspberry jelly
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
caster sugar20 g
-
agar agar powder1 ½ tsp
-
raspberries plus extra to decorate (see Tips)200 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
550.8 kcal /
2313.5 kJ
Πρωτεΐνη
10.3 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
45.1 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Νάτριο
173.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoft cinnamon doughnuts
50min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Apple frangipane tart
1h 20min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Peanut caramel slice
5h 35min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Fruit scones
30min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Mini chocolate bundts
45min
Ginger slice
1h 35min
Quick fruit sponge
35min
Chocolate self-saucing pudding
50min