Gunkan-maki de salmón

Gunkan-maki de salmón

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
18 unidades

Υλικά

  • de sal
    ½ cucharadita
  • de vinagre de arroz
    20 g
  • de azúcar
    10 g
  • de arroz de grano redondo
    150 g
  • de alga kombu (προαιρετικό πεδίο) de 2x2 cm
    1 trozo
  • de agua
    180 g
  • de aceite vegetal
    ½ cucharadita
  • de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (ver sugerencia)
    150 g
  • de cebollino fresco picado
    1 cucharada
  • de mayonesa
    20 - 30 g
  • pepino con piel en mitades longitudinales sin semillas
    1
  • de alga nori
    3 láminas
  • de wasabi en pasta
    1 cucharadita
  • de huevas de salmón
    50 g
  • jengibre encurtido en láminas para servir

Διατροφή ανά 18 unidades

Θερμίδες 1124.3 kcal / 4699.8 kJ
Πρωτεΐνη 48.3 g
Λιπαρά 44.2 g
Υδατάνθρακες 132 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 1970.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων