Pierogi Kapusty

Pierogi Kapusty

4.3 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 raciones

Υλικά

Relleno
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de mantequilla
    100 g
  • de champiñones frescos en dados
    500 g
  • de sal (y un poco más para cocer los pierogi)
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    ¼ de cucharadita
  • de chucrut en conserva
    400 g
Masa de pierogi
  • de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
    500 g
  • de agua caliente
    100 g
  • huevo
    1
    3 yemas de huevo
  • de nata agria
    2 cucharadas
Acompañamiento
  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • de mantequilla
    50 g
  • de beicon entreverado, curado y ahumado , en tiras finas
    100 g
  • de cebolla frita crujiente
    2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 1914 kJ / 456 kcal
Πρωτεΐνη 13.8 g
Υδατάνθρακες 51 g
Λιπαρά 22.2 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων