
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
132 kcal /
550 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
2 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
81 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVerse Tomatensoep
30 λεπτ.
Salade van gehakte groenten
10 λεπτ.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 λεπτ.
Gebakken spinazie met eieren
40 λεπτ.
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1ωρ.
Vegan Caesar saladedressing
Καμία βαθμολογία
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9ωρ. 15 λεπτ.
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Καμία βαθμολογία