Συσκευές & Αξεσουάρ
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
green asparagus500 - 700 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
basmati rice200 g
Berry Foam
-
caster sugar140 g
-
frozen mixed berries500 g
-
lemon juicelime juice10 - 30 g
-
egg white from medium egg1
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
-
liquid vegetable stock100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
916 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
2580 kJ /
616 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
8.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
83 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower cheese
55 λεπτ.
Sweet Potato Curry
30 λεπτ.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1ωρ. 30 λεπτ.
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2ωρ. 45 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1ωρ.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2ωρ.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 λεπτ.
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1ωρ. 30 λεπτ.
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1ωρ. 15 λεπτ.
Carrot and Peanut Bake
55 λεπτ.
Pasta and Chickpea Salad
25 λεπτ.