Jota triestina

Jota triestina

4.5 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Cottura dei fagioli
  • 1500 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 200 g di fagioli borlotti secchi ammollati (vedere consigli)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Cottura dei crauti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di crauti
Terminare la preparazione
  • 60 g di scalogno
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di farina tipo 00
  • 200 g di brodo vegetale
  • pepe nero macinato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 447.3 kcal / 1871.3 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 28.4 g
Υδατάνθρακες 30.2 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.9 g
Νάτριο 3.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων