
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
498 kcal /
2084 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
68 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
873 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Stoneware Baking Essentials
19 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKids Chocolate Carrot Muffins
40 λεπτ.
Broccoli and Cheese Stromboli
1ωρ. 20 λεπτ.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 λεπτ.
Cheese Crackers
2ωρ. 30 λεπτ.
Buckwheat Crêpes
45 λεπτ.
Hot Dogs in a Blanket
1ωρ. 40 λεπτ.
Rye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Focaccia with Caramelized Carrots
1ωρ. 50 λεπτ.
Herb Leek Phyllo Triangles
1ωρ. 20 λεπτ.
Fruit and Nut Bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2ωρ. 10 λεπτ.
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1ωρ. 10 λεπτ.