Συσκευές & Αξεσουάρ
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
water5 ½ oz
-
active dry yeast1 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
plain yogurt unsweetened1 oz
-
salt¾ tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
Filling
-
fresh baby spinach destemmed7 oz
-
yellow onions in pieces3 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower1 ½ oz
-
feta cheese in pieces6 oz
-
dried red pepper flakes½ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
873 mg
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2084 kJ /
498 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
68 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Stoneware Baking Essentials
19 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye Bread
6 h 5 min
Sesame Chicken Nuggets
40 min
Kid-Size Pizzas
1 h 20 min
Cheese Crackers
2 h 30 min
Quiche Lorraine
50 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
No ratings
Creamy Feta Dip
No ratings
Pizza Diavola
No ratings
Focaccia with Caramelized Carrots
1 h 50 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 h 10 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 h 20 min
Charcoal Bao Buns
2 h