Pizza Diavola

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
3 portions

Υλικά

Dough
  • water
    7 ½ oz
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    ½ oz fresh yeast, crumbled
  • bread flour plus extra to dust
    14 oz
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
Topping
  • semolina to sprinkle
    2 tsp
  • fresh mozzarella cut into pieces (1 in.)
    7 oz
  • Napoli salami sliced
    5 oz
    5 oz pepperoni, sliced
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    ½ oz
  • pomodorino tomato halved
    9 oz
    9 oz tomatoes, type baby Roma, halved
  • salt
    1 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 2849.7 mg
Πρωτεΐνη 43.6 g
Θερμίδες 4162 kJ / 994.7 kcal
Λιπαρά 43.7 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.8 g
Υδατάνθρακες 104.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων