Συσκευές & Αξεσουάρ
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1120.2 mg
Πρωτεΐνη
10.4 g
Θερμίδες
1752.5 kJ /
417.3 kcal
Λιπαρά
14.9 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPumpkin, carrot and herb bread
1h 30 min.
Gluten free bread rolls
2h 30 min.
Taro bread
4h 20 min.
Freeform bread with filling
1h 35 min.
Spelt bread rolls
1h 45 min.
Cheat's sourdough
74h
Chia coconut bread
2h 40 min.
Almond tortillas
1h 30 min.
Gluten free loaves
2h 15 min.
Pickled red onions
1h 50 min.
Teriyaki deli chicken
40 min.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min.