
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
lukewarm water400 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour500 g
-
sea salt2 tsp
Topping
-
red onion cut into squares (2 cm), layers separated (24 pieces)½
-
mixed cherry tomatoes cut in half12
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt flakes to sprinkle1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
417.3 kcal /
1752.5 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.3 g
Νάτριο
1120.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Protein-packed paleo loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Keto bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Gluten free sourdough bread
192ωρ. 20 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Seeded bread loaf
3ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free fruit and nut loaf
55 λεπτ.
Spelt bread rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Easy brioche
1ωρ. 50 λεπτ.
Fry bread
35 λεπτ.
Cheat's Kaiser rolls
2ωρ. 30 λεπτ.