
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Filling
-
unsalted butter softened and cut into pieces (see Tips)100 g
-
brown sugar150 g
-
ground cinnamon1 tsp
Dough
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease (see Tips)50 g
-
self-raising flour plus extra to dust350 g
-
natural yoghurt200 g
-
egg yolks2
-
sea salt1 pinch
Honey butter
-
unsalted butter softened and cut into pieces (see Tips)120 g
-
honey60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
519.3 kcal /
2172.8 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
29.5 g
Υδατάνθρακες
57.5 g
Φυτικές ίνες
1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.3 g
Νάτριο
558.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2ωρ. 30 λεπτ.
Hot cross buns
1ωρ. 40 λεπτ.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free hot cross buns
3ωρ. 25 λεπτ.
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate hot cross buns
2ωρ. 40 λεπτ.
Apple and cinnamon hot cross buns
2ωρ. 20 λεπτ.
Dani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Yoyo slice
2ωρ. 30 λεπτ.
Quinoa choc-chip biscuits
35 λεπτ.
Chocolate Basque cheesecake
2ωρ.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1ωρ.