Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie

Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie

4.6 54 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de langostinos crudos sin pelar
    500 g
  • dientes de ajo
    4
  • de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
    6 - 8 ramas
  • de sal
    6 pellizcos
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de brandy
    100 g
  • de agua
    300 g
  • hojas de laurel secas
    2
  • de cebolla en octavos
    250 g
  • de foie mi-cuit de pato
    80 g
  • de boletus confitados escurridos
    250 g
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de sal gorda
    1 cucharada
  • de pasta fresca al huevo (tipo pappardelle)
    500 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 636 kcal / 2661 kJ
Πρωτεΐνη 36.1 g
Λιπαρά 25.5 g
Υδατάνθρακες 64 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.8 g
Νάτριο 1155.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων