
Συσκευές & Αξεσουάρ
BBQ-Zupfbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
rote Zwiebeln davon eine halbiert und eine in dünnen Ringen (2 mm)2
-
Schinkenspeckwürfel100 g
-
brauner Zucker1 TL
-
Paprika de la Vera1 TL
-
Öl10 g
-
Schmand200 g
-
Barbecue-Sauce100 g
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen2
-
Röstzwiebeln30 g
-
Salz1 TL
-
Weißbrot (ca. 750 g)1
-
Cheddar in dünnen Scheiben (2-3 mm), in Stücken100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1736 kJ /
414 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Υδατάνθρακες
54 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaguettes auf die Schnelle
50 λεπτ.
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1ωρ. 40 λεπτ.
Zwiebelkuchen
2ωρ. 30 λεπτ.
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 λεπτ.
Laugenbrötchen mit Sesam
24ωρ.
Hafer-Kartoffel-Brot
2ωρ. 30 λεπτ.
Ciabatta
3ωρ. 45 λεπτ.
Vier-Käse-Pizza
1ωρ. 40 λεπτ.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 λεπτ.
Grissini
1ωρ. 30 λεπτ.
Käsestangen
2ωρ. 45 λεπτ.
Kürbis-Frischkäse-Tarte
1ωρ. 30 λεπτ.