Συσκευές & Αξεσουάρ
BBQ-Zupfbrot
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
rote Zwiebeln davon eine halbiert und eine in dünnen Ringen (2 mm)2
-
Schinkenspeckwürfel100 g
-
brauner Zucker1 TL
-
Paprika de la Vera1 TL
-
Öl10 g
-
Schmand200 g
-
Barbecue-Sauce100 g
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen2
-
Röstzwiebeln30 g
-
Salz1 TL
-
2 Baguettes, (siehe Tipp)Weißbrot (ca. 750 g)1
-
Cheddar in dünnen Scheiben (2-3 mm), in Stücken100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
1736 kJ /
414 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Υδατάνθρακες
54 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
THERMOMIX® Magazin 4/2021
41 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto-Mozzarella-Rollkuchen
2ωρ.
Gougères
40 λεπτ.
Fougasse
14ωρ. 30 λεπτ.
Pizza mit Roastbeef und Pilzen
1ωρ. 40 λεπτ.
Chicken Pot Pie
2ωρ.
Pizzabrote
50 λεπτ.
Fußballbrot mit Paprikadip
2ωρ. 30 λεπτ.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4ωρ. 10 λεπτ.
Halloween-Brötchen
3ωρ. 20 λεπτ.
Pizza Frescolina
1ωρ. 40 λεπτ.
Spinat-Tomaten-Quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1ωρ. 40 λεπτ.