Pan exprés sin gluten

Pan exprés sin gluten

4.5 185 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 rebanadas

Υλικά

  • claras de huevo
    2
  • de zumo de limón
    4 - 6 gotas
  • de agua
    350 g
  • de vinagre
    1 cucharada
  • de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
    20 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca envasada en pastillas
    40 g
  • de harina panificable sin gluten
    450 g
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten (y un poco más para espolvorear)
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 122 kcal / 511 kJ
Πρωτεΐνη 3.98 g
Λιπαρά 1.67 g
Υδατάνθρακες 22.82 g
Φυτικές ίνες 1.27 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων