Pan de croissant

Pan de croissant

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
12 rebanadas

Υλικά

Masa previa
  • de leche entera
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • de harina de fuerza
    170 g
Masa de brioche con masa madre
  • de harina de fuerza
    340 g
  • de agua
    80 g
  • huevo
    1
  • de azúcar
    75 g
  • de sal
    5 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    100 g
Hojaldrado
  • de mantequilla en un bloque, muy fría
    250 g

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 402 kcal / 1682 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 25.2 g
Υδατάνθρακες 38 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.3 g
Νάτριο 176.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων