Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta e fagioli
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 26ωρ.
6 portions
Υλικά
-
dried borlotti beans (see Tips)150 g
-
water plus extra to soak1950
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)100 g
-
onion (150 g), cut into pieces1
-
tomato cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded and cut into halves1
-
speck cut into cubes (1 cm)200 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)1 tbsp
-
tomato passata200 g
-
sea salt to taste
-
ditalini pasta200 g
-
kale roughly chopped1 - 2 stalks
-
dried chilli flakes to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
963.8 mg
Πρωτεΐνη
21.6 g
Θερμίδες
1498.2 kJ /
356.7 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Φυτικές ίνες
8 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.3 g
Υδατάνθρακες
37.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Gwinganna biryani
25h 20min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Biryani-style rice
1h 5min
Gnocchi
1h 40min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Salmon and mushroom rice
40min
Creamy tomato and feta pasta
35min