
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dampet kalkunbryst med ricotta, spinat og valnøttfyll
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porsjoner
Υλικά
Fyll
-
spinatblader, ferske skylte (se tips)150 g
-
hvitløksfedd1
-
parmesanost delt i biter (2 cm)10 g
-
valnøtter50 g
-
basilikumblader, ferske6
-
ricotta ost, fersk125 g
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper⅛ ts
Kalkun
-
kalkunbryst, med skinn, uten bein rullet700 - 800 g
-
parmaskinke6 - 9 skiver
-
vann1300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
1143 mg
Πρωτεΐνη
57 g
Θερμίδες
2103 kJ /
504 kcal
Λιπαρά
29 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Jul med Thermomix®
20 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen