Galets rellenos gratinados en salsa de almendras

Galets rellenos gratinados en salsa de almendras

4.4 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
8 raciones

Υλικά

Relleno
  • de almendras tostadas sin sal
    100 g
  • de cebolla
    100 g
  • de champiñones marrones en cuartos
    250 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos de 3 cm
    600 g
  • de vino blanco
    50 g
  • manzana (sin piel ni semillas) en trozos de 1 cm
    1
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • trufa negra en su jugo rallada
    1
Salsa de almendra
  • de cebolla
    50 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de nata
    500 g
  • de sal
    4 - 6 pellizcos
  • de galets
    500 g
  • trufa negra en su jugo rallada
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 695 kcal / 2906 kJ
Πρωτεΐνη 26.6 g
Λιπαρά 42.8 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 5.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.9 g
Νάτριο 790.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων