
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces1
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
celery stalk leaves included, cut into pieces1
-
canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)800 g
-
ripe tomatoes cut into halves2
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
water900 g
-
small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
385.3 kcal /
1618.1 kJ
Πρωτεΐνη
15.2 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
52.5 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
689.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Chicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
Crab linguine
30 λεπτ.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken and prawn noodles
30 λεπτ.
Macaroni carbonara
30 λεπτ.
Chicken with almonds
Καμία βαθμολογία