
Συσκευές & Αξεσουάρ
Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
42 stykker
Υλικά
Rødbetblinis
-
egg, medium separerte2
-
rødbet, kokt skrelt, delt i biter (2 cm)280 g
-
yoghurt naturell170 g
-
bokhvetemel120 g
-
glutenfritt bakepulver1 ts
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper2 klyper
-
olivenolje til steking, pluss ekstra etter behov1 ss
Pepperotkrem
-
persille, fersk kun blader6 kvister
-
crème fraîche, min 30% fett100 g
-
pepperrot, malt, kremet½ ss
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper1 klype
Servering
-
krepsehaler, kokte, skrelte100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 stykke
Νάτριο
70 mg
Πρωτεΐνη
1.6 g
Θερμίδες
148 kJ /
36 kcal
Λιπαρά
1.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfri jul
8 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνValnøttkaker med koriandersalsa og mais
Καμία βαθμολογία
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Καμία βαθμολογία
Djevelegg
Καμία βαθμολογία
Rød linsetofu
8ωρ. 30 λεπτ.
Walisisk toast med søt sylteagurk
Καμία βαθμολογία
Minitaco med scampi og vårgrønt
Καμία βαθμολογία
Temaki sushi (TM6)
Καμία βαθμολογία
Kringler
1ωρ. 35 λεπτ.
Klassisk Flammkuchen
1ωρ.
Soyamelk og dampede boller
Καμία βαθμολογία
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Καμία βαθμολογία
Gule egg
Καμία βαθμολογία